AFSCHEID

ILONA LUCASSEN

20 juni 2020

Afgelopen vrijdag nam Ilona een evenzo onherroepelijk als onvoorstelbaar besluit. Dit onwaarschijnlijk verdrietige bericht is bij iedereen ingeslagen als een bom. 

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal haar afscheid helaas plaatsvinden in intieme kring.

Uitvaart

Aja, Mariët en Maick nemen samen met 27 dierbaren afscheid van Ilona op zaterdag 20 juni om 13.00 uur bij Crematorium Heeze, te Heeze.

Livestream

De afscheidsceremonie is afgelopen, de Livestream verbinding inmiddels verbroken.

In verband met beschermde auteursrechten is het helaas niet mogelijk de dienst hier terug te kijken. Heeft u deze gemist en wilt u deze toch nog eens terugkijken? Neem dan contact op met Aja of Mariet Lucassen.

Bloemen

De familie van Ilona wordt momenteel hartverwarmend overladen met de meest uiteenlopende hart-onder-de-riem stekers. Waardevol.

Echter, als het om bloemen gaat; de vazen raken langzaam op…

Wil je toch iets doen? Overweeg een bloemenbon op een later tijdstip, een lieve kaart, een gave foto.

Wilde je wellicht wat zeggen met bloemen, tijdens de uitvaart. Overweeg dan een donatie aan het NOC*NSF via NL 14 RABO 0314 3138 50 en onder vermelding van ‘donatie Ilona Lucassen’.

Actuele informatie

Hou deze pagina de komende dagen in de gaten. Wij zullen je hier voorzien van nuttige informatie rondom verdere ontwikkelingen over het afscheid op 20 juni.

Vergeet niet deze pagina te ‘refreshen’ dmv het ronde pijltje rechtsboven in de adresbalk aan te klikken, als je hier weer eens terugkeert.

‘N digitale groet, omdat het moet

Schriftelijk en persoonlijk condoleren is momenteel helaas ook niet mogelijk. Wil je Ilona, haar naasten en elkaar toch wat extra tot troost zijn, laat hier dan vooral je hart spreken en deel een warme groet of anekdote. 

Na het afscheid zal deze pagina als een dynamisch In Memoriam worden aangeboden aan Aja, Mariët en Maick.

Ik wens eenieder die betrokken is bij deze familie sterkte toe, en moed.

Pas goed op jezelf en elkaar.

— Jolande


AFSCHEID

FLIP & FRANSJE RAAP

3 juni 2020

Het onwaarschijnlijk verdrietige bericht over het noodlottige ongeval wat Flip & Fransje samen is overkomen, is ingeslagen als een bom. 

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal het afscheid zelf helaas plaatsvinden in intieme kring. 

Uitvaart

Charlotte & Pitou nemen samen met 28 dierbaren afscheid van Flip & Fransje op woensdag 3 juni om 14.00 uur op Natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Livestream

De afscheidsceremonie is afgelopen, de Livestream verbinding inmiddels verbroken.

In verband met beschermde auteursrechten is het helaas niet mogelijk de dienst hier terug te kijken. Heeft u deze gemist en wilt u deze toch nog eens terugkijken? Neem dan contact op met Charlotte of Pitou Raap.

Bloemen

Charlotte en Pitou worden momenteel hartverwarmend overladen met de meest uiteenlopende hart-onder-de-riem stekers. Waardevol.

Echter, als het om bloemen gaat; de vazen raken op…

Wil je toch iets doen? Overweeg een bloemenbon op een later tijdstip, een lieve kaart, een gave foto.

De familie verzorgt graag met elkaar de bloemen tijdens het afscheid. Wilde je wellicht wat zeggen met bloemen? Een donatie aan de Nier Stichting voelt evenzo warm.

Actuele informatie

Hou deze pagina de komende dagen in de gaten? Wij zullen je hier voorzien van nuttige informatie rondom verdere ontwikkelingen over het afscheid op 3 juni. 

‘N digitale groet, omdat het moet

Schriftelijk en persoonlijk condoleren is momenteel helaas ook niet mogelijk. Wil je Flip & Fransje, hun naasten en elkaar toch wat extra tot troost zijn, laat hier dan vooral je hart spreken en deel een warme groet of anekdote. 

Na het afscheid zal deze pagina als een dynamisch In Memoriam worden aangeboden aan Charlotte en Pitou. 

Ik wens eenieder die betrokken is bij deze familie sterkte toe.

Pas goed op jezelf en elkaar.

— Jolande


Digitalegroet.nl is powered by Monuta Jolande de Kruyf – monutajolandedekruyf.nl

1962 | 2020

Woensdag 13 mei nemen we afscheid van Pim Groen.

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus zullen Nelleke en haar naasten in intieme kring afscheid nemen van Pim in crematorium Alphen aan de Rijn, Verlengde Aarkade 22 te Alphen aan de Rijn.

Pim’s naasten stellen verbondenheid, juist op dit moment, zeer op prijs.

Livestream

Wilt u het afscheid van Pim nog eens terugkijken; klik dan hier.

‘N digitale groet, omdat het moet

Schriftelijk en persoonlijk condoleren is momenteel niet mogelijk. Wilt u Pim, zijn naasten en elkaar toch wat extra tot troost zijn, laat hier dan vooral uw hart spreken en deel een warme groet of anekdote. Na het afscheid zal deze pagina als een dynamisch In Memoriam worden aangeboden aan Nelleke.

Ik wens eenieder die betrokken is bij deze familie sterkte toe.

Pas goed op uzelf en elkaar.

— Jolande


Digitalegroet.nl is powered by Monuta Jolande de Kruyf – monutajolandedekruyf.nl

Willie wilde toeters en bellen…

13 april 2020

Vanmiddag beleefde zijn familie het afscheid van Willie in besloten kring, bij zijn Stadspaviljoen. 

Dankzij de enthousiaste opkomst tijdens de Drive (good)Bye stond de familie Welten er vandaag niet alleen voor. 

Velen kwamen Willie graag nog die Laatste Groet brengen…

Ook via de Livestream konden betrokkenen thuis zijn afscheid mee volgen, wat ook massaal werd gedaan.

Hartverwarmend.

Heeft u het gemist?

Klik dan op deze link, om deze bijzondere afscheidsceremonie alsnog te bekijken. De kwaliteit van de audio laat nog wat te wensen over, hier wordt aan gewerkt. Luisteren met oortjes in scheelt voor nu, iets.

Vandaag stond in het teken van Samen. Niet alleen. 

Omdat dát, nou eenmaal het beste bij hem paste.

— Jolande 


Drive (good)Bye

Mocht u zich verbonden voelen met Willie en zijn familie, dan nodigen zij u hierbij van harte uit om Willie een Laatste Groet te komen brengen, middels de Drive (good)Bye.

Datum: Maandag, 13 april 2020
Locatie: Terrein Stadspaviljoen, Alberdingk Thijmlaan 1 te Eindhoven
Aanvang: 15.45 uur
Einde: 17.45 uur

Willie vertrekt om 18.00 uur naar crematorium Rijtackers met zijn eigen gezin. Wij voelen ons helaas genoodzaakt de begin- en eindtijd in acht te nemen.

Livestream

Voorafgaand aan de Drive (good)Bye vindt de afscheidsceremonie plaats in besloten kring. De familie stelt verbondenheid, juist op dit moment, zeer op prijs.

Er wordt om 14.15 uur een Livestream-verbinding opengesteld, zodat u hier op uw eigen manier toch deelgenoot van kunt zijn.

Registreer uzelf voor 14.00 uur eenvoudig middels op deze link te klikken.

Nuttige tips

Aanrijroute naar het Stadspaviljoen

Het Parkeerterrein van het Stadspaviljoen is maandag vanaf 08.00 gesloten voor publiek en zal om 18.30 uur weer worden opengesteld.

Veiligheidsmaatregelen in acht nemend verzoeken we iedereen op te stellen vanaf de Alberdingk Thijmlaan, langs het Stadswandelpark ter hoogte van Hotel Parkzicht Eindhoven. Verkeersregelaars zullen u van daaruit verder door de volgroute begeleiden.

Rijd stapvoets, probeer de lijn vloeiend te houden en stop niet (te lang). Volg aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Wanneer u de Drive (good)bye verlaat, slaat u dan linksaf de Le Sage ten Broeklaan op om het terrein te verlaten.

Te voet of met de fiets?

Wandel of fiets dan ook volgens dezelfde bovengenoemde route naar het terrein van het Stadspaviljoen. Helaas is het niet mogelijk om per fiets of te voet afscheid te nemen tot aan het Stadspaviljoen zelf, ivm veiligheid/verkeer autostoet. Verkeersregelaars zullen u hierin verder begeleiden.

Houd gepast afstand van elkaar (1,5 meter), voorkom ‘groepsvorming’ door de lijn vloeiend en in beweging te houden en niet stil te staan in kleinere of grotere groepen, rondom het terrein van het Stadspaviljoen, of daarbuiten

Denkt u aan de witte roos voor Maria, onder uw linker ruitenwisser?
Ook prettig voor uw herkenbare, gewenste aanwezigheid aan dit defilé.

Extra RIVM maatregelen

In het kader van ieders veiligheid en gemoedsrust tijdens dit bijzondere afscheid zullen wij streng toezien op de handhaving van de bepaalde maatregelen.

  • Het is niet toegestaan om met meer dan 3 personen in een auto te zitten.
  • Helaas is uitstappen of hart-onder-de-riem stekertjes af (laten) geven niet mogelijk.
  • Er worden geen consumpties aangeboden.
  • Neem verder de algeheel geldende maatregelen in acht: 1,5 meter afstand, handen wassen

Ivm opname Livestream beelden wijzen we u erop dat er openbare videobeelden worden gemaakt.


Ik wens u allen een memorabele Laatste Groet en dat dit uitgerekend nu, iedereen goed doet.
Pas goed op uzelf en elkaar.

Jolande

Drive good(bye)

Gezien de hedendaagse omstandigheden rondom het coronavirus zal hier op bijzondere wijze vorm aan worden gegeven; middels een Drive (good)Bye. De exacte aanvangstijd en andere nuttige en actuele informatie hierover zal zsm bekend worden gemaakt via deze Digitale Groet en via de website van stadspaviljoen.nl

‘N digitale groet, omdat het moet

Schriftelijk en persoonlijk condoleren is in deze bijzondere tijd helaas niet mogelijk. Wilt u de familie en elkaar toch wat extra tot troost zijn, laat hier dan vooral uw hart spreken en deel een warme groet of anekdote. Na het afscheid zal deze pagina als een dynamisch In Memoriam worden aangeboden aan de familie.

Witte roos voor Maria

De familie vindt het extra lief en fijn als u voor Maria, die wellicht niet persoonlijk bij het afscheid aanwezig kan zijn ivm het coronavirus, als deelnemer van de Drive (good)Bye allemaal een witte roos achter uw linker ruitenwisser wil klemmen, voor haar. De familie zorgt zelf voor gepaste bloemen voor Willie.

Livestream

De afscheidsceremonie zelf vindt helaas ook hierdoor plaats in besloten kring. Wel kunt u deze dienst live mee volgen middels bijgaande link naar een Livestream, die 13 april vanaf 14.15 open staat voor u. Klik hier om te registreren.


Digitalegroet.nl is powered by Monuta Jolande de Kruyfmonutajolandedekruyf.nl